dijous, 1 de març del 2018

RUTA SENDERISTA ESCOLAR CURS 2017-2018. PRIMER DE PRIMÀRIA






Sembla mentida, ja estem en la segona edició se Rutes Senderistes Escolars del CEIP Sant Miquel. A ningú se li escapa el gran potencial senderista que atresora Llíria als seus voltants (protegits per tossals com estem), tant és així que a dos passos de l'eixida del centre escolar, deixes enrere el casc urbà per a endinsar-te en territori rural o agrícola. 
     És per açò que volem aprofitar aquesta situació privilegiada de la nostra població, per a introduir a l'alumnat de primer cicle en una activitat tant cultural, com esportiva i mediambiental: el senderisme. d'allò que els nostres avantpassats feren una necessitat de comunicació, conrreu i ramaderia, avui en dia és una activitat esportiva en augment. Anem enllà, que ací ja estem:

Dimarts dia 13 de març de 2018: senderisme per a alumnat i famílies de primer de primària.


1. La ruta senderista ix i acaba en el CEIP Sant Miquel, més al detall: 
CEIP SANT MIQUEL- C/ CENSALS - C/ POLIESPORTIU EL CANÓ - URB. CARAMELLO - CREUEM CV-35 - PARC MUNICIPAL DE SANT VICENT - EL PRAT - AV. DELS FURS- C/ CENSALS - TORNADA AL CEIP SANT MIQUEL.




- Motxilla (símplement per a dur aigua i esmorzar, coixinera seria suficient).
- Sabatilles esportives o botes.
- Xandall (pantalons llargs)
- Xaqueta impermeable, si se disposa ( per a protegir de l'aigua o l'aire).
- Gorra.
- Botella d'aigua ( 75 cl )



3. HORARI: de 9:15 h fins a 13:00 h (unes 4 hores aproximadament)
  

4. A QUI VA DIRIGIDA?:  a l'alumnat de primer cicle d'educació primària, i respectius familiars (pares, mares, tutors), MAJORS DE 18 ANYS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada